Breaking News
11 Ιανουαρίου 2021

Η Κέμικ Πόλις τίμησε με εντυπωσιακό τρόπο την επιστροφή της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας στην πολωνική λίγκα
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Η διοίκηση της πολωνικής Κέμικ Πολίς παρέδωσε μαθήματα μάρκετινγκ και προβολής αποθεώνοντας το νέο της μεταγραφικό απόκτημα που δεν είναι άλλο από την διεθνή βολεϊμπολίστρια Όλγα Στράντζαλη.

Ως γνωστόν η Στράντζαλη άφησε το ιταλικό πρωτάθλημα και το Κούνεο και αποδέχτηκε την πρόταση της Κέμικ Πολίς για να επιστρέψει στο πολωνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου αγωνίζονται οι περσινές πρωταθλήτριες.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής έγινε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Το βιογραφικό της συνοδεύτηκε με δηλώσεις αλλά και με μία φωτογραφία με αρχαιοελληνικό στιλ και γραμματοσειρά.

«Θα θυμάμαι τον χρόνο που πέρασα στην Ιταλία, με καλές και κακές στιγμές. Είχα τα προβλήματά μου τα οποία αφήνω πλέον πίσω ,αλλά χαίρομαι που βρήκα νέες προκλήσεις στην πρωταθλήτρια Πολωνίας. Θα προσπαθήσω να αφομοιώσω την τακτική της ομάδας το συντομότερο δυνατό και να την ενισχύσω με την παρουσία μου», είπε η Όλγα Στράντζαλη η οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Πίλα, Λεγκιόνοβο.

Ο πρόεδρος της Κέμικ Πολίς Πάβελ Φρανκόφσκι, δήλωσε για την επιστροφή της Ολγας Στράντζαλη: «Η εύρεση μιας πολύτιμης παίκτριας στην περίοδο Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη, οπότε χαιρόμαστε που βρέθηκε η ευκαιρία και υπογράψαμε με την Όλγα. Είναι αναμφίβολα μια μεγάλη ενίσχυση για εμάς, ειδικά στην επίθεση».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics