Breaking News
15 Ιανουαρίου 2021


Οι προπονήσεις στον Ηρακλή, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και η έφεση στα πέναλτι
Σωτήρης Τριανταφυλλου  

 

Οταν στα μέσα της εβδομάδας η Χόλσταϊν Κίελ απέκλεισε την κραταιά και κάτοχο του κυπέλλου Γερμανίας Μπάγερν στα πέναλτι, στην ειδησεογραφία κυριάρχησε το όνομα Ιωάννης Γκέλιος. Πρόκειται για τον 28χρονο Ελληνα τερματοφύλακα της Χόλσταϊν, ο οποίος με το πέναλτι που απόκρουσε άφησε εκτός συνέχειας του κυπέλλου τους Βαυαρούς. Ποιος είναι αυτός ο Ελληνας τερματοφύλακας και πόθεν προέρχεται; Από που κρατάνε οι ρίζες του και τι έχει κάνει στην ποδοσφαιρική του καριέρα;

Ο Ιωάννης Γκέλιος κατάγεται από το Δασοχώρι Σερρών. Εκεί γεννήθηκαν οι γονείς του, οι οποίοι έφυγαν μετανάστες στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε ο Γιάννης και η αδερφή του. Ο τερματοφύλακας της Χόλσταϊν Κίελ που έχει έφεση στις αποκρούσεις πέναλτι, έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Εχουν γίνει, μάλιστα, επαφές ανάμεσα σε αυτόν και σε ομάδες και στη χώρα μας και έχει πραγματοποιήσει μέχρι και προπονήσεις.

Πριν μερικά χρόνια είχε προπονηθεί με τον Ηρακλή, όταν ο Γηραιός αγωνιζόταν στην Super League. Μετά από δυο ημέρες δοκιμών, όμως, ο Γκέλιος αποχώρησε. Την ίδια περίπου περίοδο, είχε γραφτεί πως για τον ομογενή τερματοφύλακα που στη Γερμανία έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αουκσμπουργκ και και Χάστα Ρόστοκ, είχαν ενδιαφερθεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, χωρίς τελικά να προχωρήσει αυτό το ενδιαφέρον. Ηταν η περίοδος που ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε κληθεί και στην εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Οπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Αν προκύψει κάτι θα το ήθελα πολύ. Όπως να ξαναφορέσω τη φανέλα της Εθνικής».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics