Breaking News
18 Ιανουαρίου 2021


Σε νέες καταγγελίες προέβη ο Νίκος Κακλαμανάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης «αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κακλαμανάκης είπε πως ο ίδιος γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση στη Σοφία Μπεκατώρου, καθώς του το είχε αποκαλύψει η ίδια, λίγο μετά την παρέμβασή του στην Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο τον Νοέμβριο του 2019.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιονίκης κάλεσε τους αθλητές να είναι ενωμένοι απέναντι στη βία που ασκείται και εξαπέλυσε και πάλι κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics