Breaking News
23 Ιανουαρίου 2021

Το... «Thank You Next» του Έλληνα Παραουλυμπιονίκη

 

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Δημήτρης Καρυπίδης προκάλεσε έναν μικρό χαμό στον «μικρόκοσμο» των social media, κάνοντας ανάρτηση στη γνωστή ομάδα του Facebook, «Thank You Next»!

Ο δεύτερος στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικό το 2017, μοιράστηκε με τα χιλιάδες μέλη της σελίδας μια ερωτική του ιστορία, δείχνοντας ότι έχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστος, με την ανάρτηση του να μαζεύει χιλιάδες αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με πλησιάζει νεαρό κοράσιο σε μπαρ και μου ρίχνει την εξής ατάκα: «Έχω κάνει πολλά στην ζωή μου αλλά δεν έχω πάει με άτομο με ειδικές ανάγκες και δεν έχω κάνει καροτσάτο».

TYN γιατί είμαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ και όχι άτομο με ειδικές ανάγκες όπως επίσης λέγεται αμαξίδιο και όχι καρότσι μανίτσα μου..! Αν ήθελες αμαξάτο με ανάπηρο, το συζητούσαμε..!

Υ.Γ. Να είστε ακομπλεξάριστοι.

Υ.Γ. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Υ.Γ. Ίσως το παρακάτω βίντεο σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι. (Ομιλία μου στο TEDxDUTH)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρεμιέρα με ατομικό ρεκόρ για την Αδαμοπούλου

ΠΑΟ-ΟΦΗ : Για νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics