Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2021

Ακόμη μια σημαντική ενίσχυση για το τμήμα Μπότσια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού


Στην ανακοίνωση πως ο αθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Απόστολος Δαβής, θα ενισχύσει και το τμήμα Μπότσια, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο εμβληματικός αθλητής του Παναθηναϊκού στον αθλητισμό ΑμεΑ Απόστολος Δαβής που έχει κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο του «τριφυλλιού» στην ξιφασκία με αμαξίδιο, θα ενισχύσει και το τμήμα Μπότσια του Συλλόγου.
Ο «πράσινος» αθλητής από τον Χολαργό με καταγωγή από την Καβάλα ζει και αναπνέει για τον Παναθηναϊκό και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Έτσι πέραν της ξιφασκίας με αμαξίδιο ο Απόστολος Δαβής θα συμμετέχει και στο τμήμα Μπότσια και θα αποτελέσει τον δεύτερο αθλητή μετά τον Νίκο Σταμούλη.

Ο ίδιος τόνισε για τη συγκεκριμένη του απόφαση «Δεν γίνεται να με χρειάζεται κάπου ο Παναθηναϊκός και να μην είμαι εκεί».
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics