Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2021

Σε αγώνα ομαδικού στην υπερπήδηση εμποδίων

 

Σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από μεγάλη νίκη, πραγματοποίησε το Σάββατο (6/2) η Ιόλη Μυτιληναίου στο φημισμένο τουρνουά και διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων «Winter Equestrian Festival» στο Oυέλινγκτον των ΗΠΑ.

Η αμαζόνα η οποία βρίσκεται εκεί από τον Ιανουάριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας και πρόκρισής της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2021 στι ς αρχές Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Η πρωταθλήτρια ενηλίκων 2017 πήρε μέρος στο ομαδικό αγώνισμα ηλικίας κάτω των 25 ετών «Hermes Grand Prix Series Team» ύψους 1.45μ. και μαζί με άλλες τρεις Αγγλίδες αμαζόνες κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση με 0 βαθμούς ποινής στους δύο γύρους. Στο Ομαδικό Αγώνισμα πήραν μέρος ακόμη 14 ομάδες.

Η ομάδα είχε στη σύνθεσή της την 25χρονη Τζέσικα Μεντόζα με τον I -Cap CL Z, την 23χρονη Έμιλι Μοφίτ με τον Light Blue και την 17χρονη Γκρέις Ντέμπνεϊ με τον Boheme de La Roque.

Η 24χρονη Ιόλη ίππευσε τον Caiam D’Ivraie. Για την Ιόλη είναι η πρώτη της συμμετοχή στην Αμερική και φυσικά σε τέτοιου είδους αγώνισμα

«Για μένα είναι φανταστική εμπειρία αυτή η ομάδα» δήλωσε η Ελληνίδα αμαζόνα και συνέχισε «Είμαι από την Ελλάδα και είναι φυσικό να μην έχω πάρει μέρος σε πολλά ομαδικά αγωνίσματα, ενώ είναι και η πρώτη μου συμμετοχή εδώ στο WEF. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας για μένα».

Η παρουσία της αθλήτριας στην Αμερική θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.
Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χάμιλτον: Υπέγραψε με τους όρους της Mercedes

Πώς αποφασίστηκαν τα νέα χρώματα για τα λάστιχα στις ρακέτες

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics