Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2021

Προγραμματίζεται, ματαιώνεται και επαναπρογραμματίζεται για να... ματαιωθεί η αξιολόγηση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων

Βασίλης Γεωργιώτης

 

«Λάστιχο» έχει γίνει ο πρώτος αγώνας αξιολόγησης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων κωπηλασίας, με αποτέλεσμα τα νεύρα όλων να έχουν τεντωθεί σε ένα άθλημα που ούτως ή άλλως περνάει κρίση μετά και την υπόθεση καταγγελίας της Αννέτας Κυρίδου.

Αρχικά ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 22-23 Φεβρουαρίου, αλλά η ΕΚΟΦΝΣ στις 10 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι μετατέθηκε για το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου.

Την επόμενη μέρα, και έπειτα από πιέσεις συλλόγων και αθλητών, πρυτάνευσε η λογική και ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην Αττική, και όχι μόνο.

Περιέργως, ορίστηκε ξανά στην ίδια ημερομηνία, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα, αλλά με τη μορφή επιστολών προς τα σωματεία, για να αναβληθεί ξανά οριστικά(;) στις 24 Φεβρουαρίου, κι ενώ οι περισσότερες αθλητές είχαν υποβληθεί σε τεστ covid-19 και τα παιδιά που θα ερχόντουσαν από την επαρχία είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία για να εξασφαλίσουν άδεια μετακίνησης.

Η ιστορία δεν τελειώνει όμως εδώ. Από την ΕΚΟΦΝΣ εξετάστηκε το ενδεχόμενα να γίνει ο αγώνας το διήμερο 6-7 Μαρτίου, αλλά χθες (26/2) ελήφθη η απόφαση να αναβληθεί οριστικά κι αυτός ο αγώνας.

Ουδέν μονιμότερο του… οριστικού θα λέγαμε με το συγκεκριμένο αγώνα κι ενώ πλησιάζουν… επικίνδυνα οι προολυμπιακές ρεγκάτες.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη αξιολόγηση, που θα καθορίσει οριστικά τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν τα τελευταία ολυμπιακά εισιτήρια, θα γίνει στις 17-18 Απριλίου στον Σχινιά, αλλά κι αυτός ο αγώνας θα πρέπει να επανεξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Η ευρωπαϊκή ρεγκάτα για την ολυμπιακή πρόκριση θα γίνει στις Απριλίου στο Βαρέζε και η τελική ρεγκάτα στις 15-17 Μαΐου στη Λουκέρνη.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1 [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics