Breaking News
15 Μαρτίου 2021

O Αλεξέι Ποκουσέφσκι πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο ματς με τους Γκρίζλις και κατέγραψε τα πρώτα του ρεκόρ στο ΝΒΑ!


Ο νεαρός φόργουορντ επέστρεψε στο ΝΒΑ μετά την παρουσία του στην «φούσκα» της G-League και κόντρα στους Γκρίζλις κατέγραψε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Ο «Πόκου» μέτρησε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ με 5/8 τρίποντα και έγινε o πιο μικρός ηλικιακά παίκτης στην ιστορία των Θάντερ (και Σόνικς) με νταμπλ νταμπλ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον Κέβιν Ντουράντ σε αυτή την λίστα, ενώ πλέον είναι πρώτος και στην κατηγορία του πιο νεαρού αθλητή την ιστορία του ΝΒΑ με 20+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5 τρίποντα σε ένα παιχνίδι.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του:

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα γυρίσουμε τους δείκτες μια ώρα πίσω

Volley League – Bαθμολογία

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics