Breaking News
03 Απριλίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην εκτός έδρας νίκη επί των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, πραγματοποιώντας μία ιστορική εμφάνιση, που συνδυάστηκε με σπουδαία επιτεύγματα από τον «Greek Freak».


Με 47 πόντους και 12 ριμπάουντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όχι μόνο έφερε μία σημαντική νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά κατάφερε να γράψει ιστορία για ακόμη μία φορά με τα απίστευτα νούμερά του.

Ο «Greek Freak» είχε 18/18 δίποντα, κάτι που μόνο ο Ουίλτ Τσάμπερλέιν είχε καταφέρει το μακρινό 1967. Επιπλέον, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του NBA που σκοράρει τουλάχιστον 45 πόντους σε ένα ματς με πάνω από 85% ευστοχία.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Μιμήθηκε τον Μπουχαλάκη και αστόχησε σε κενή εστία! (vid)

Για το restart ο Εργοτέλης, να πλησιάσει την κορυφή θέλει η Ξάνθη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics