Breaking News
05 Απριλίου 2021

Winter Equestrian Festival: Πρόκριση της Μυτιληναίου στο Ευρωπαϊκό ΥΕ 2021, θα παραμείνει στις ΗΠΑ για προετοιμασία

 

Στόχος επετεύχθη για την Ιόλη Μυτιληναίου! Η Ελληνίδα αμαζόνα κατάφερε με τη μεγάλη επίδοσή της το περασμένο Σάββατο (3 Απριλίου) στο αγώνισμα Grand Prix του διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI4* του «Winter Equestrian Festival» στο Ουέλινγκτον, (βρίσκεται εκεί από τον Ιανουάριο στα πλαίσια της προετοιμασίας της) στην Αμερική να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, που θα γίνει το Σεπτέμβριο 2021, στo Ριεζενμπέκ, της Γερμανίας.

Η Ιόλη μαζί με το 9χρονο άλογό της «Levis de Muze» συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες κερδίζοντας την 4η θέση στο μεγάλο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.60μ. και συνολικού επάθλου 214.000 δολαρίων, σημειώνοντας διπλή άπταιστη διαδρομή στον 1ο γύρο και στον αγώνα διαβάθμισης και με χρόνο 40,20 κατέλαβε την 4η θέση σε σύνολο 42 αθλητών από όλο τον κόσμο, αφήνοντας πίσω της Ολυμπιονίκες και διάσημους ιππείς, που βρίσκονται στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Νικητής στο Grand Prix ήταν ο Αμερικανός Άνταμ Προύντεν με την «Baloutinue» με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 35,28. Η Ελληνίδα ιππέας θα παραμείνει στην Αμερική συνεχίζοντας τους διεθνείς αγώνες για ακόμη τρεις εβδομάδες.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Διαιτητής έχασε… επτά δόντια σε αγώνα χόκει [vid]

Στίβος: Προορισμός προετοιμασίας για πολλούς η Κρήτη!

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics