Breaking News
18 Απριλίου 2021

Επικράτησαν με 2-0 σετ του διδύμου Βανγκ, Σία και απόψε στις 23:00 αντιμετωπίζουν τις Γερμανίδες με στόχο την πρόκριση στις "16"
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Το όνειρο συνεχίζεται στο Μεξικό για την Βίκυ Αρβανίτη και την Πένυ Καραγκούνη, μετά την μεγάλη τους νίκη-πρόκριση στις 24 καλύτερες ομάδες του τετράστερου τουρνουά που διεξάγεται στο Κανκούν.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ στο δεύτερο παιχνίδι της στον F όμιλο επικράτησε με 2-0 (21-18, 23-21) των Βανγκ, Σία (Νο11) και προκρίθηκε ως 3η στον όμιλο, αφήνοντας εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Κίνας που μάλιστα έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο που έχει εξασφαλίσει ήδη την 17η θέση στη διοργάνωση και 320 βαθμούς, και απόψε στις 23.00 (18/4) θα αντιμετωπίσει τις Γερμανίδες Μπέρενς, Ίτλινγκερ (Νο23 του ταμπλό) με στόχο το εισιτήριο για τους «16». Εφόσον πάρουν τη νίκη, θα αντιμετωπίσουν τις Βραζιλιάνες Ταλίτα, Ταϊάνα (Νο9 του ταμπλό).
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

 MotoGP: Ανήσυχος ο Ρόσι

Γ’ Εθνική: Κρίσιμα παιχνίδια - Όλο το πρόγραμμα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics