Breaking News
29 Απριλίου 2021

Θυμηθείτε τα highlights του 5ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ρόδoυ
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Ο 5ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου πέρασε στην ιστορία, σηματοδοτώντας την επανέναρξη των αγώνων. Το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου το «νησί» των Ιπποτών βρέθηκε στο επίκεντρο του ποδηλατικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Κάτω από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο οι διοργανωτές έφεραν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους. Κέρδισαν το στοίχημα, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έγινε η διοργάνωση. Κέρδισαν και το θετικό σχόλιο του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, που είναι φανατικός φίλος της ποδηλασίας. Με την ολοκλήρωση του μήνα οι διοργανωτές θέλησαν να μας θυμίσουν κάποιες εντυπωσιακές στιγμές του αγώνα.

Διαβάστε επίσης
sports3.gr

Πέθανε ο άνθρωπος με το πιο viral γέλιο στον κόσμο [vids]

Όλα τα ζώδια 29/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics