Breaking News
05 Μαΐου 2021

Νίκος Μαρκάτος 
ΟΦΗ: Προτάθηκε (ένας όχι και τόσο) ξένος προπονητής!

Από την απόφαση του Νίκου Νιόπλια εξαρτάται το τι θα γίνει στον ΟΦΗ με προπονητή. Ήδη έχει προταθεί… κόσμος. Μεταξύ αυτών και ένας γνώριμος!
Πρόθεση της διοίκησης του ΟΦΗ είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην άκρη του πάγκου, ο Νίκος Νιόπλιας. Πρόθεση που, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, έχει κοινοποιηθεί στον ίδιο, όπως και η εναλλακτική να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μόλις τελειώσουν τα πλέι άουτ της Super League 1. Τρία παιχνίδια απομένουν μέχρι το φινάλε και οι Κρητικοί ορίζουν οι ίδιοι την μοίρα τους.

Ήδη στην ΠΑΕ έχει προταθεί κόσμος και κοσμάκης για την καρέκλα στην άκρη του πάγκου.

Μεταξύ αυτών και ένας ξένος, αλλά αρκετά γνώριμος στο Ελληνικό κοινό.

Πρόσφατα κόλλησε «ένσημα» στη χώρα μας. Πλέον, αφού απομακρύνθηκε, βγάζει το ψωμί του εκτός Ελλάδας, αλλά όχι στη χώρα από την οποία κατάγεται και δεν τα πάει άσχημα.

Ο κόουτς πάντως όπου βρεθεί και όπου σταθεί στάζει «μέλι» για την Ελλάδα, δηλώνοντας οτι θέλει να εργαστεί ξανά στη χώρα μας.

Και η προοπτική του ΟΦΗ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Βέβαια το ζήτημα είναι αν η περίπτωση του συγκινεί (και) τους άνθρωπους της ομάδας του Ηρακλείου!
Sportime.gr
Διαβάστε επίσης

«Με Άρωμα Κρήτης φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου»

 

Όλα τα ζώδια 05/05

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics