Breaking News
15 Μαΐου 2021

Στον... εντός έδρας αγώνα στην Γαλλία ο Φάμπιο Κουαρταραρό πήγε την 3η συνεχόμενη pole position του, αφήνοντας δεύτερο τον team-mate του Μάβερικ Βινιάλες και τρίτο τον Τζακ Μίλερ.


Φάμπιο και... χατ-τρικ: ο αναβάτης της Yamaha μετά τη μίνι περιπέτεια με το χέρι του επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός, καθώς «έγραψε» χρόνο 1:32.600 και πήρε την τρίτη συνεχόμενη pole position του, αυτή τη φορά στον αγώνα της πατρίδας του.

Πίσω από τον Γάλλο θα εκκινήσει ο Μάβερικ Βινιάλες, επίσης με Yamaha, ενώ ο Τζακ Μίλερ συμπλήρωσε την πρώτη σειρά.

Μορμπιντέλι, Ζαρκό, Μάρκεθ (συμπαθητικά ο λαβωμένος πολυπρωταθλητής), Νακαγκάμι, Πολ Εσπαργκαρό, Ρόσι (επιτέλους, μια συμπαθητική περίοδος κατατακτήριων δοκιμών για τον Βάλε) και Ολιβέιρα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Κατζουράκη – Σκητ: Εκτός τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF

 

Προολυμπιακό κωπηλασίας: Επιτυχίες για την Ελληνική αποστολή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics