Breaking News
30 Μαΐου 2021

Με χρυσό σκόρερ τον Νίκο Λουμπάκη ο Ηρόδοτος κατέκτησε το πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου, επικρατώντας 1-0 του ΑΟΑΝ στη Ν. Αλικαρνασσό.

 

 

Με χρυσό σκόρερ τον Νίκο Λουμπάκη ο Ηρόδοτος κατέκτησε το πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου, επικρατώντας 1-0 του ΑΟΑΝ στη Ν. Αλικαρνασσό.

Στο 89’ ο Ηρόδοτος βρήκε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε με τον Λουμπάκη να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να γράφει το 1-0 που έδωσε τον τίτλο στους “κυανόλευκους”, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Κοιλιάρα.


Ματς για γερά νεύρα όπως αναμενόταν εξάλλου στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 61ο λεπτό, λόγω αποβολής των Ζαφείρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μαυρή και Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο μετά την επίτευξη του γκολ του Ηροδότου, ο Μαρκάκης αποβλήθηκε καθώς γρονθοκόπησε αντίπαλο του.

Αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και προσπάθησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο τους, σχεδόν σε όλη τη


Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε το ματς για την ομάδα του Ηροδότου με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Δ. Κοιλιάρα. Στο 31’ ο Κοιλιάρας έψαξε με σέντρα τον Γκίνη στην περιοχή, εκείνος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και πάλι ο αρχηγός του Ηροδότου, βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε όμως το σουτ του στο 65’ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Τσανάι.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Χρυσοφάκης είχε την μεγαλύτερη φάση όταν στο 6ο μόλις λεπτό ξέφυγε από τους αμυντικούς του Ηροδότου, όμως το πλασέ του δεν είχε δύναμη και ο Γεωργίου μπλόκαρε σταθερά.

Ο Ηρόδοτος έφτασε στους 35 βαθμούς με τη νίκη αυτή πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου και πηγαίνει για φιέστα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με το ΣΥΝΚΑ στις Μουρνιές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρόδοτος (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Καργιωτάκης (76′ Λούσι), Χαρίτος, Αργκιλέσι, Γ. Κοιλιάρας, Γκίνη (83′ Καλαμιώτης), Μυλωνάς (55′ Ζαφείρης), Λουμπάκης, Ποτουρίδης (83′ Γαρεφαλάκης, Δ. Κοιλιάρας, Κίσσας (76′ Κοντογιάννης).

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πυθαρούλης, Τσανάι, Μακρυδάκης, Μαυρής (72′ Πάγια), Διάκος (72′ Τζιλάι), Χρυσοφάκης (46′ Τσάνγκα), Φουκαράκης, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης.

Πηγή: prismasport
Διαβάστε ακόμη:

«Βενιζέλεια – Χανιά»: Νίκη με φετινό ρεκόρ για την Σπανουδάκη

 

"Βενιζέλεια": Σπουδαίοι αγώνες στα Χανιά με τα βλέμματα στον Τεντόγλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics