Breaking News
31 Μαΐου 2021

Μπανάια - MotoGP: Δεν συμφωνούν όλοι με την απόφαση των διοργανωτών να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες


Ο θάνατος του 19χορονου Τζέισον Ντουπασκιέ προκάλεσε σοκ και θλίψη στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι όχι μόνο.

 Η ανακοίνωση του θανάτου του Ντεπασκιέ έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν από την εκκίνηση του αγώνα της Moto2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κανονικά, όπως λίγο αργότερα κι εκείνος της κατηγορίας MotoGP. Δεν συμφωνούν όλοι όμως με την απόφαση των διοργανωτών να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες. Ένας από αυτούς είναι ο Πέκο Μπανάια. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, που στον αγώνα εγκατέλειψε από πτώση στον 2ο μόλις γύρο κι ενώ βρισκόταν στην πρωτοπορία, δεν ήθελε καν να ξεκινήσει τον αγώνα και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε ο αγώνας να γίνει κανονικά.

 «Αν χθες (σ.σ. Το Σάββατο) ήταν δύσκολο, σήμερα ήταν αδύνατο. Ξεκίνησα καλά και ήμουν μπροστά, αλλά σε κάθε περίπτωση σήμερα είτε τερμάτιζα πρώτος είτε τελευταίος τίποτα δεν θα άλλαζε. Ήταν ίσως μια από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου, δεν ευχαριστήθηκα τίποτα. Ζήτησα να μην τρέξω καθόλου γιατί δεν το θεωρούσα σωστό. Και νομίζω ότι αν αυτό συνέβαινε σε αναβάτη του MotoGP δεν θα τρέχαμε σήμερα. Επομένως, δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαι χαρούμενος με την απόφαση να μας αφήσουν να τρέξουμε ύστερα από τέτοια νέα. Δεν έχει σημασία που έπεσα, το μόνο που σκέφτομαι είναι εκείνος (ο Ντεπασκιέ) και η οικογένειά του. Χάσαμε έναν 19χρονο αναβάτη και είναι πολύ δύσκολο να το δεχτούμε, τόσο αυτό όσο και την απόφαση κάποιου να μας αφήσει να τρέξουμε».

 Διαβάστε ακόμη:

Σε απ’ ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΝΕΑΠΟΛΗ – ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ

 

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Αναχώρησαν για την Τσεχία για το τετράστερο τουρνουά της FIVB

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics