Breaking News
01 Ιουνίου 2021

Κρουαζιέρα στο Κουφονήσι
Τιμή ανά άτομο: 35 €, Παιδιά έως 12 ετών 25 €


Κρατήσεις : 2810222373 & 6972-445309 & 6945-821621
Η εκδρομή μας αναλυτικά:
Ξεκινάμε από το Ηράκλειο από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, *(πλατεία Ελευθερίας) νώρις το πρωί (07:30), με προορισμό το Μακρύ Γιαλό. Το όμορφο γραφικό λιμανάκι, όπου αναχωρεί καθημερινά το πειρατικό πλοίο για την μικρή μας κρουαζιέρα.images
Αναχώρηση του πλοίου για το Κουφονήσι στις 10:45 π.μ.
Στο πλοίο ακούγεται ευχάριστη μουσική, και ταξιδεύουμε στα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητο-Λιβυκού Πελάγους . Στο ανοικτό κατάστρωμα του ξύλινου «Πειρατικού» πλοίου, προσφέρεται ψυχαγωγία για τα παιδιά σας από ανιματέρ. Τα παιδιά ζουν μια θαυμαστή πειρατική περιπέτεια συμμετέχοντας σε διάφορα παιχνίδια. *USP:( η πιο όμορφη κρουαζιέρα στην Κρήτη ειδικά για οικογένειες και νεαρά άτομα για περιπέτεια )
Άφιξη στο νησί περίπου στις 12 π.μ. και αγκυροβόληση κοντά στην ακτή σε σημεία της διαδρομής για να κολυμπήσουμε στα κρυστάλλινα νερά.
Μεσημεριανό γεύμα προαιρετικά πάνω στο πλοίο. Στις 12:30 αναχωρούμε για την επόμενη παραλία του νησιού. Άφιξη περίπου μετά από μισή ώρα και αγκυροβόληση κοντά στην ακτή *(αρόδο). Η αποβίβαση γίνεται με βάρκα για όσους θέλουν η με βουτιά για όσους λατρεύουν την θάλασσα με τα μαγευτικά νερά. Υπάρχει ελεύθερος χρόνος περίπου 2.30 ώρες για κολύμπι. Γύρω στις 15:30 επιστρέφουμε στο πλοίο για την αναχώρηση προς τον Μακρύ Γιαλό. Η άφιξη στο λιμάνι είναι περίπου στις 17:15 για την επιστροφή στο Ηράκλειο.
Στάση για καφέ στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο με θέα την Λίμνη για μισή ώρα.
Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για τις εκδρομικές σας αποδράσεις.
Είμαστε Μαζί και όπως Πάντα Κοντά σας Χειμώνα-Καλοκαίρι.

Πληροφορίες για το Κουφονήσι:
Το εξωτικό αυτό νησί είναι Καταφύγιο Άγριας Ζωής και, εξαιτίας του απείρου φυσικού κάλλους και του διατηρουμένου οικοσυστήματος του, έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας τοπίων φυσικού κάλλους NATURA 2000. Ηταν διάσημο στην αρχαιότητα για την παραγωγή της Πορφύρας. Έχει μήκος 6χλμ περίπου, πλάτος 5,5χλμ και καταλαμβάνει έκταση 4,26τ.χλμ. Το νησί δεν κατοικείται σήμερα, αλλά είναι γεμάτο από ερείπια ανθρώπινης δραστηριότητος, που αρχίζει από τους Πρωτομινωικούς χρόνους και φθάνουν μέχρι τα μεταβυζαντινά χρόνια.

Πληροφορίες για το Πλοίο:
Το μπαρ του πλοίου λειτουργεί καθ΄όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας, από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε το μεσημεριανό σας γεύμα (προαιρετικά) , αναψυκτικά, νερό, καφέ, παγωτά κτλ. Λόγω του ότι δεν υπάρχουν υποδομές στο νησί όπως wc, καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες, μπορείτε να ενοικιάσετε ομπρέλες από το καράβι ή να κρατάτε τις δικές σας. Μπορείτε επίσης να κρατάτε φαγητό από το σπίτι σας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα στο καράβι, να απολαύσει τον καφέ ή το παγωτό του στους κλιματιζόμενους χώρους του πλοίου.

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
Η μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας & το εισιτήριο του καραβιού .
Προσοχή: Οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και πάντα με τις υποδείξεις των ειδικών και τα μέτρα προστασίας covid-19 που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε όλοι, για να είμαστε ασφαλείς .
απολύμανση των οχημάτων σε κάθε δρομολόγιο, πριν και μετά από αυτό από τους επαγγελματίες συνεργάτες μας. αντισηπτικά, κατά την είσοδο στο όχημα. Οι επιβάτες είναι αναγκαίο να εισέρχονται εφόσον είναι απύρετοι και με την προσωπική τους μάσκα.
Τα παιδικά εισιτήρια ισχύουν ακόμη και τώρα παρόλο που ακολουθούμε το πρωτόκολλο σύμφωνα με την Υγιεινή Ασφάλεια Όλων (από τις οδηγίες ΚΥΑ) καθώς στο πούλμαν πρέπει να καλύπτουμε το 65% των καθισμάτων
Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των έμπειρων συνεργατών μας. Στάσεις για προσωπικές ανάγκες και αξιοθέατα σύμφωνα με την ευχέρεια του προγράμματος.
Ζήστε την περιπέτεια, απολαύστε ένα ταξίδι στον επίγειο Παράδεισο μας!unnamed

Πληροφορίες Αναχώρησης :
Από άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο (Google Map) *(07:30)
(Θα ενημερωθείτε με προσωποποιημένο μήνυμα για την επιπλέον πληροφορίες σύμφωνα με τις οδηγίες σας για την επικοινωνία μας)

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει:
Μετακίνηση με σύγχρονο ιδιόκτητο λεωφορείο
Τα εισιτήρια του πλοίου για την κρουαζιέρα
Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ.

Η ανωτέρω τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει:
Γεύματα, ποτά ή αναψυκτικά .
Οργανωτής : Choulakis Tours Star Travel – AW Crete
Διγενή Ακρίτα 4, Ηράκλειο 71305 Κρήτη
Τηλ.: 2810-222373 Φάξ: 2810-222374
Κινητό : 6972-445309 & 6945-821621
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σπύρος Χουλάκης - Ξένιος Ζήνων Ιωάννης Συκιωτάκης

Διαβάστε ακόμη:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Λ. Αυγενάκης: «Καλωσορίζουμε μια σπουδαία διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics