Breaking News
01 Ιουνίου 2021

ΟΦΗ: Ένας από τους άτυχους της προηγούμενης σεζόν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Ο Αντίλ Ναμπί στάθηκε άτυχος τη σεζόν που τελείωσε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο 27χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και σταμάτησε στις έξι συμμετοχές. Το συμβόλαιο του Ναμπί λήγει και στον ΟΦΗ επιθυμούν να τον κρατήσουν, ενώ και ο ίδιος έχει προτεραιότητα την παραμονή στο Ηράκλειο.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ και ο Ναμπί είναι πολύ κοντά να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Ναμπί, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει για έναν ακόμα χρόνο με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα.

Ο ΟΦΗ, παράλληλα, θέλει να κρατήσει και τον Ντε Γκούζμαν και επίσης υπάρχει αισιοδοξία ότι και με τον Ολλανδό θα καταλήξουν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του.

sdna.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ο καιρός σήμερα 01/06/2021

 

Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας: Ξεκινά με 9 ελληνικές συμμετοχές

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics