Breaking News
07 Ιουνίου 2021

Έγιναν γνωστοί οι 9 από τους10 πρωταθλητές στους ομίλους της Γ Εθνικής 2020-21, οι οποίοι θα μπουν στη διαδικασία των μπαράζ.

 

Εκκρεμεί η πρωταθλητρια του 9ου ομίλου. Υπολείπονται ακόμη δύο αγωνιστικές, λόγω αναβολών. Στην κορυφή βρίσκεται ο Παναιγιάλειος με 21 βαθμούς (11 ματς) και ακολουθεί η Ζάκυνθος με 19 β. σε 9 παιχνίδια.

Οι 10 ομάδες θα κληρωθούν σε δύο ομίλους των 5 ομάδων. Βόρειος και Νότιος. Από τους δύο ομίλους οι ομάδες που θα βρεθούν στις πρώτες δύο θέσεις θα κερδίσουν την άνοδο στην Football League. Οι αγώνες των δύο νέων ομίλων θα είναι μονοί. Ο Ηροδοτος αναμενεται να βρεθεί στον ιδιο όμιλο με τον Πανιώνιο , την Κηφισιά, τη Θύελλα Ραφήνας και τον πρωταθλητή του 9ου ομίλου.

Αναλυτικά οι πρωταθλητές των ομίλων

1ος όμιλος: Ορφέας Ξάνθης
2ος όμιλος: Ποσειδώνας Μηχανιώνας
3ος όμιλος: Αναγέννηση Καρδίτσας
4ος όμιλος: Διαγόρας Στεφανοβικείου
5ος όμιλος: Αχέρων Καναλακίου
6ος όμιλος: Πανιώνιος
7ος όμιλος: ΑΕ Κηφισιάς
8ος όμιλος: Θύελλα Ραφήνας
10ος όμιλος: Ηρόδοτος

ekriti.gr
Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα 07 Ιουνίου γιορτάζουν

 

Γιούχτας-Πλατανιάς 2-1: Νίκη γοήτρου με Κατσικοκέρη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics