Breaking News
07 Μαρτίου 2016

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην προσφορά του αφεντικού του ΠΑΟΚ στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι «ια τον Σαββίδη, θα γίνω χαλί να με πατήσει. Μόνο καλό έχει φέρει σε αυτήν την πόλη».Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη του στον FM 100:«Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας, ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος, που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπαδών, ρίχνει λάδι στην φωτιά» είπε σχετικά αναφερόμενος στο άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.«Είναι απαράδεκτο.

Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι’ αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα. Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο.

Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό με νομοθετικές πράξεις χρέη και έρχεται αυτός ο άνθρωπος που είναι Έλληνας, Έλληνας και το εννοώ να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω».«Ο Σαββίδης είναι έντιμος Έλληνας και ήταν κύριος απέναντι στο κράτος.

Είναι κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη. Πήρε με υψηλό κόστος το Makedonia Palace και, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, ετοιμάζει κι άλλες επενδύσεις. Δε θέλω να πω περισσότερα όμως.

Για τον Σαββίδη, θα γίνω χαλί να με πατήσει. Μόνο καλό έχει φέρει σε αυτήν την πόλη», τόνισε κλείνοντας.

pamesports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics