Breaking News
03 Ιουλίου 2021

Αντώνης Τσιράκης  
ΟΦΗ: Προτάθηκε ο Αυστριακός Μάρτιν Φράισλ



Πέραν του Πασαλίδη, τζίφος στον ΟΦΗ! Και ήδη διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.
ΟΦΗ: Μετά τον Πασαλίδη, τζίφος! Η εντολή του αφεντικού και το ταβάνι στα συμβόλαια
Το νέο και μοναδικό απόκτημα του ΟΦΗ, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν... μάσησε τα λόγια του. Στόχος των Κρητικών, σύμφωνα με τον ίδιο, η είσοδος στα πλέι οφ.
Πασαλίδης: «Στόχος να μπούμε στα πλέι οφ»
Απέφυγε να μιλήσει για το συγκεκριμένο κομμάτι ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης του ΟΦΗ.
Νιόπλιας: «Ντρίμπλα» για τις μεταγραφές του ΟΦΗ!
Για αρκετές θέσεις ψάχνεται ο ΟΦΗ και υπάρχει μία αίσθηση πως έχει αργήσει κιόλας έως τώρα μεταγραφικά.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν και το μοναδικό νέο πρόσωπο πλην του Άλεξ Ρούτερ που δοκιμάζεται είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Άλλη προσθήκη έως τώρα ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει, αλλά προσεχώς αναμένεται να ανεβάσει στροφές.

Κίνηση δεδομένα θα γίνει για τη θέση του τερματοφύλακα και είναι πολλοί οι παίκτες που προτείνονται. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάρτιν Φράισλ. Πρόκειται για 28χρονο Αυστριακό, ο οποίος στο παρελθόν έχει την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στην ολλανδική Ντεν Χάαγκ. Εκεί έκανε 15 ματς στο δεύτερο μισό, ενώ στο πρώτο είχε παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας φορώντας τη φανέλα της Σαντχάουζεν. Ακριβώς πριν αγωνιζόταν στην Μποτοσάνι, όπου έπαιξε εκεί σε 15 παιχνίδια, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Φλοριντσντόρφερ. Στην τελευταία έχει κάνει και τα περισσότερα ματς της καριέρας του (65 συνολικά).
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 03/07/2021[vid]

 

Κρίστι Αναγνωστοπούλου: «Πάω στο Τόκιο για είσοδο στον τελικό και εκεί όλα είναι ανοιχτά»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics