Breaking News
06 Ιουλίου 2021
Η ΑΕΚ επικράτησε στην παράταση με 35-32 επί του ΠΑΟΚ με την "Ένωση" να κατακτά το τρέμπλ σε μια ιστορική χρονιά για τους "κιτρινόμαυρους".
ΗΑΕΚ άρχισε δυναμικά στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος για την Handall Premier.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν έυκολα το 2-0, όμως από εκεί και έπειτα την σκυτάλη πήρε ο ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” έκλεισαν όλους τους χώρους και ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ, αφήνοντας πίσω τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν κακή εικόνα με πολλά λάθη. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ανέβασε το ρυθμό, πέτυχε κάποια γρήγορα γκολ και πέρασε μπροστά στο σκορ (22-21). ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια ισόπαλες (29-29) και οι διαφορές τους λύθηκαν στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι δεν άντεχαν την πίεση των “κιτρινόμαυρων” και έτσι η ΑΕΚ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος με 35-32 και κατέκτησε τον 4ο τίτλο της!

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 8-6, 12-11, 15-12, 16-16 (ημιχρ.), 19-16, 20-19, 21-21, 25-24, 26-27, 29-29.
Παράταση: 31-32, 32-35.

ΠΑΟΚ: Γκιγκόφ, Νικολαϊδης, Καραγκιοζόπουλος, Μέντουριτς, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης, Καβουσανάκης, Λιάπης, Κυριακίδης, Αρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς, Τζωρτζίνης, Παπαγιώτας, Χατζηλίας, Βελισσαρίου.

ΑΕΚ: Μπάουερ, Αραμπατζής, Γιάντσα, Τζηράς, Δομπρής, Μυλωνάς, Μπουνέτα, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου, Νούϊτς,

Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Κεδέρης, Στάθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην πολωνική λίγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γ. Κωνσταντινόπουλος

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics