Breaking News
25 Ιουλίου 2021

Τόκιο 2020 - Κωπηλασία: Αλλάζει το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών
Βασίλης Μπαλατσός  

 


Από… χίλια κύματα έχει περάσει η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγωνων του Τόκιο. Ο κορονοϊός οδήγησε στην αναβολή της διοργάνωσης το 2020, ενώ φέτος διεξάγεται εν μέσω πανδημίας και ήδη υπάρχουν κάποια κρούσματα. Η κακοδαιμονία συνεχίζεται, καθώς την Ιαπωνία θα χτυπήσει ακόμα και… τυφώνας!

Η σφοδρή κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την Ιαπωνική πρωτεύουσα την ερχόμενη Τρίτη (27/07). Ο τυφώνας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι. θα πλησιάσει τις ακτές της Ιαπωνίας Όπως ενημέρωσε η παγκόσμια ομοσπονδία λες οι κούρσες της κωπηλασίας που είχαν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα να αναβληθούν.

Οι αλλαγές του προγράμματος επηρεάζουν και τους Έλληνες αθλητές. Ο ημιτελικός του διπλού, στον οποίο συμμετέχει το δίδυμο Μαρία Κυρίδου – Χριστίνα Μπούρμπου, θα γίνει την Τετάρτη (28/07) στις 06:20. Την Πέμπτη (29/07) θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του μονού η Αννέτα Κυρίδου (04:30) και ο Στέφανος Ντούσκος (05:10).

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 25/07/2021[vid]

 

 

 

Ιστιοπλοΐα: Στην 23η θέση της γενικής κατάταξης στα RS:X η Δίβαρη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics