Breaking News
29 Ιουλίου 2021

Τόκιο 2020-Στέφανος Ντούσκος: Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη θέση στον ημιτελικό
Μιχάλης Νιαβής


Ο Στέφανος Ντούσκος αγωνίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό του απλού σκιφ των ανδρών. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στην πρώτη θέση, περνώντας με άνεση στον τελικό. Υπενθυμίζεται πως στο ίδιο αγώνισμα, η Αννέτα Κυρίδου τερμάτισε στην έκτη θέση.

 Η διαδρομή και τα αποτελέσματα
Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά στη δεύτερη διαδρομή. Στα πρώτα 200 μέτρα, μάλιστα, είχε πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Στα 500 μέτρα ήταν δεύτερος με χρόνο 1:39:12. Στα 1000 μέτρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση, κάνοντας μια ιδιαίτερα πειστική εμφάνιση και διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από το Γερμανό Ζάιντλερ. Στη συνέχεια της διαδρομής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 6:41.61, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Νίλσεν από τη Δανία, ενώ τρίτος ο Βιαζόφκιν.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics