Breaking News
22 Αυγούστου 2021

Η Πίζα που αγωνίζεται στη Serie B έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κοροβέση από τον ΟΦΗ.

 

Για την απόκτηση του 30χρονου αριστερού μπακ Νίκου Κοροβέση από τον ΟΦΗ κινείται η Πίζα που αγωνίζεται στη Serie B σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

Ο Κοροβέσης ο οποίος βρίσκεται στους Κρητικούς τα τελευταία τρία χρόνια έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ιταλών οι οποίοι θέλουν να κάνουν τρεις ακόμα κινήσεις πριν ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους για φέτος.

Η ιστοσελίδα lanazione.it γράφει χαρακτηριστικά: "Η Πίζα τις τελευταίες ώρες έχει κάνει πρόταση στον ΟΦΗ για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου μπακ και εξτρέμ Νίκου Κοροβέση ο οποίος είναι 30 ετών καθώς έχει γεννηθεί το 1991.

Ο παίκτης ο οποίος αναδείχθηκε στον Πανιώνιο έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ πριν πάει στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018. Μια ομάδα στην οποία έχει περάσει ως προπονήτης και ο Ρίνο Γκατούσο ο οποίος επίσης έχει βρεθεί στον πάγκο της Πίζα".

Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στις συμμετοχές του Κοροβέση με τον ΟΦΗ τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και στο γραφείο που τον εκπροσωπεί με το οποίο έχει κάνει δουλειές στο παρελθόν ο σύλλογος της Ιταλίας.

sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

 Ο καιρός σήμερα 22/08/2021[vid]

 

 

 

Ταεκβοντό: Έτοιμη η ελληνική αποστολή για διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics