Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης ΜΜΕ, για τις τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων "Βeijing 2022".

Μπορείτε να κατεβάστε τη φόρμα διαπίστευσης εδώ, να την συμπληρώσετε και να την στείλετε μαζί με μία φωτογραφία τύπου διαβατηρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων είναι αυστηρά η 7η Οκτωβρίου 2021.

Οι τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας για τον COVID 19. Οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης που θέλουν να παρακολουθήσουν τις Τελετές πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν αναρρώσει από τον COVID τους τελευταίους έξι μήνες ή να έχουν κάνει γρήγορο τεστ 48 ώρες πριν από την Τελετή.

Media accreditation form for the Lighting and Handover Ceremonies of the Olympic Flame "Beijing 2022"

The process of submitting media accreditation requests for the PyeongChang 2018 Lighting and Handover Ceremonies has begun.

You can download the accreditation form, fill it in and send it together with a passport photo at: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

The deadline for submitting requests is October 7th, 2021.

The Olympic Flame Ceremonies will be conducted according to health protocol for COVID 19. The media people who want to attend the Ceremonies must be fully vaccinated or have recovered from COVID the last six months or have had a rapid test 48 hours before the Ceremony.


Διαβάστε επίσης:

Τσιόκας και Κωστόπουλος στο Ασιατικό πρωτάθλημα ως προπονητές!

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics