Breaking News
02 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος 
Ο Νέιρα στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Μπορεί ο ΟΦΗ να πήρε 0-0 από τον Παναθηναϊκό και να προσέθεσε έτσι έναν βαθμό στη συγκομιδή του, όμως, έχασε τον Χουάν Νέιρα, έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε αρκετά νωρίς. Λόγω ενοχλήσεων δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε το πρώτο ημίχρονο. Τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι τόσο απλό.

Ο Νέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αυτή έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση του υποκνημηδίου στο αριστερό πόδι. Ο ΟΦΗ δεν θα τον έχει σίγουρα για τον επόμενο έναν μήνα και ίσως μείνει εκτός για έξι βδομάδες.

Ο καθένας καταλαβαίνει πως μιλάμε για απώλεια, αφού ο 32χρονος είναι εκτός των άλλων ο πρώτος σκόρερ των Κρητικών. Είναι και εκείνος που παίρνει πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις για να βοηθήσει στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι εκτός παραμένει και ο Ντε Γκουζμάν αυτό το χρονικό διάστημα, μόνο ο Ναμπί έχει αντίστοιχα στοιχεία. Ο Άγγλος, που στη Λεωφόρο δεν έπαιξε ούτε λεπτό, ίσως ενεργοποιηθεί παραπάνω τώρα. Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε την Τρίτη (2/11) ο Στάικος, ενώ ο Τσιλιανίδης έκανε ένα μέρος του. Τέλος, ο Ουές συνεχίσει τη θεραπεία του Έχει ακόμη δρόμο ο τελευταίος μέχρι να επιστρέψει και να μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον ο Νίκος Νιόπλιας.

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 02 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics