Breaking News
15 Μαρτίου 2022

Στον 2ο προκριματικό γύρο του απλού αποκλείστηκαν ο Γιώργος Σταματούρος και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο τουρνουά Feeder της διεθνούς ομοσπονδίας, που είναι σε εξέλιξη στην Ντόχα.

Ο 23χρονος Σταματούρος είχε προχωρήσει με μία νίκη την Κυριακή 13/3 και τη Δευτέρα έχασε στους «32» από τον Ρουμάνο Ντάριους Μοβιλεάνου με 3-0 σετ. Η 18άχρονη Παπαδημητρίου είχε προκριθεί χωρίς αγώνα στις «16» των προκριματικών και τη Δευτέρα αποκλείστηκε από τη Γιαπωνέζα Μίβα Χαριμότο με 3-0 σετ. Στο κοουτσάρισμα είχαν τον ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων στο απλό ανδρών Γιάννη Βλοτινό. Έπειτα από αυτά τα αποτελέσματα παραμένει από ελληνικής πλευράς στο Feeder μόνο ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος μετέχει αύριο Τρίτη 15/3 απευθείας στο κυρίως ταμπλό του απλού. Ο Σταματούρος ολοκλήρωσε τα πρώτα τεστ στην πρωτεύουσα του Κατάρ και τα επόμενα θα τα δώσει σε λίγες ημέρες για το WTT Contender ανδρών-γυναικών, όπου θα είναι παρών και ο Σγουρόπουλος. Η Παπαδημητρίου έκλεισε την αγωνιστική παρουσία της στην Ντόχα έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις της, την περασμένη βδομάδα και στο Youth Star Contender.

Το να περάσουν τη διαδικασία των προκριματικών ήταν, έτσι κι αλλιώς, πολύ δύσκολο για τους δύο Έλληνες διεθνείς. Έκαναν την προσπάθεια τους και σίγουρα είχαν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Σταματούρος είχε αποκλείσει την Κυριακή τον Τούρκο Τουγκάι Γιλμάζ με 3-1 σετ. Τη Δευτέρα στους «32» ο νεαρός Ρουμάνος Ντάριους Μοβιλεάνου τον πίεσε από την αρχή και επέβαλλε το παιχνίδι του χωρίς να μπορέσει ο Έλληνας άσος να βρει ρυθμό. Στο τελικό 3-0 τα σετ ήταν 3-11, 7-11 και 5-11.

Η Παπαδημητρίου είχε υψηλό ασιατικό εμπόδιο στη 16άδα. Ο αγώνας με τη Μίβα Χαριμότο πάντως, αποτέλεσε και μία ακόμα πολύτιμη εμπειρία. Η νεαρή πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να γίνει ανταγωνιστική και αποκλείστηκε με 3-0 σετ (7-11, 6-11, 5-11).

Η ελληνική συμμετοχή στο Feederσυνεχίζεται με τον Σγουρόπουλο. Ο σημερινός πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό Νέων ανδρών αντιμετωπίζει την Τρίτη στο ταμπλό των «64» τον Αυστριακό Μασιέ Κολοτζιέτσικ. Αν πάρει τη νίκη θα συναντήσει σίγουρα Κινέζο στους «32», καθώς το νούμερο 1 φαβορί ο Ζάο Ζιχάο κληρώθηκε με τον συμπατριώτη του Ζανγκ Γιουντόνγκ.


Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics