Breaking News
21 Μαρτίου 2022

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι του αλλά και τι ακριβώς κάνει πριν από τους αγώνες μεταλλίου - Μίλησε και για τον επόμενο μεγάλο του στόχο


Μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Μίλτος Τεντόγλου την Παρασκευή (18/3) κατέκτησε το χρυσό και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο αγώνισμα του μήκους.

Ο 24χρονος άλτης από τα Γρεβενά είναι ο μεγάλος σταρ στο αγώνισμα του και όπως είναι φυσικό έχει τα γούρια του και τις προλήψεις του.

«Πριν τους αγώνες δεν βγαίνω από το δωμάτιο, που αρέσει να κάθομαι μόνος μου. Όταν είναι αγώνας μεταλλίου, δε θέλω να έχω επικοινωνία με τίποτα και με κανέναν», θα πει αρχικά ο Τεντόγλου στο segas.gr και θα αποκαλύψει και το γούρι του: «Γούρι έχω ένα βραχιόλι που φοράω στο πόδι κι έχει και καμπανάκια και τα ακούω.

Την προηγούμενη ημέρα του αγώνα συνήθως κάνουμε την τόνωση μας με τον προπονητή μου και μετά απλά σκέφτομαι τον αγώνα μου, σκέφτομαι τα άλματα μου, αλλά και αυτά του Πεντρόσο. Μπορεί να κάτσω μισή ώρα και να δω τα άλματά του 100 φορές, τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχει τέλεια τεχνική».

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για τον επόμενο στόχο του: «Στον προχθεσινό τελικό κανονικά μετά το δεύτερο άλμα που ήταν 8,55 μ., ο Πομάσκι θα μου έλεγε σταμάτα. Δεν υπήρχε κάποιος να κάνει 8,60 μέτρα για να με νικήσει. Του είπα πάμε για ρεκόρ Ευρώπης τώρα, τρελάθηκε αυτός, μου είπε πάμε, πάμε.

Πάντα βρίσκω κίνητρο για να συνεχίζω. Τώρα ο στόχος ήταν να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ και να κατακτήσω το χρυσό. Στον ανοιχτό θα κυνηγήσω δύο μετάλλια και το πανελλήνιο ρεκόρ. Το ρεκόρ ανδρών γράφει ακόμη Τσάτουμας. Πρέπει να το πάρω. Αν βρω καλές συνθήκες πιστεύω θα καταφέρω να κάνω φέτος το ρεκόρ του Λούη».


Διαβάστε επίσης:

Ο Ίφιτος Πατρών Κυπελλούχος Δυτικής Ελλάδας ανδρών, ο Νηρέας Καρδαμύλων νικητής στη Χίο

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics