Breaking News
24 Μαρτίου 2022

Εξώδικο Κούγια και Απόλλωνα για την υπόθεση ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του Απόλλωνα Σμύρνης, στην υπόθεση του φακέλου του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός, ζητάει με εξώδικο του, άμεση διερεύνηση της υπόθεσης
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να κυνηγήσει τον Παναιτωλικό, με στόχο τον υποβιβασμό του για την υπόθεση στοιχηματισμού από στελέχη της ομάδας του Αγρινίου, στον αγώνα με τον ΟΦΗ, και την παραμονή της ομάδας της Ριζούπολης.

Με εξώδικο που απέστειλε στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων σχετικών με το ποδόσφαιρο (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, τον Πρόεδρο, τα Μέλη και τους Ερευνητές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Super League 1, ζητάει την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης πριν την επικύρωση της βαθμολογίας των play out, ώστε ενδεχόμενη ποινή να επιβληθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο εξώδικο τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «... λόγω του ότι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει άμεσο έννομο συμφέρον από τη δικαστική διερεύνηση αυτής της υποθέσεως από την Επιτροπή Δεοντολογίας αφού, εφόσον διαπιστωθεί η παράνομη συμπεριφορά που δημοσιοποιήθηκε, η ποινή θα είναι υποβιβασμός της ΠΑΕ Παναιτωλικός επωφελούμενης έτσι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που εις την χειρότερη γι' αυτήν περίπτωση θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Super League 2».

Και καταλήγει:

Επειδή σύμφωνα με όσα προβλέπονται ως άνω, για την επιβολή των ποινών την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες δικαστικές διαδικαστικές πράξεις μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας των play out άλλως η επιβληθησόμενη ποινή του υποβιβασμού θα επιβληθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οπότε οι ευνοούμενες ομάδες θα είναι άλλες και όχι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και η ΠΑΕ Λαμία.

Επειδή οποιαδήποτε αδικαιολόγητη χρονικά θεσμική καθυστέρηση θα επιφέρει εκτός του αγωνιστικού αφανισμού της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και την οικονομική της εξόντωσης με απώλεια εσόδων, τα οποία ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επειδή η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει άμεσο έννομο συμφέρον για την ταχύτατη έκβαση της διερεύνησης αυτής της υποθέσεως.

Επειδή ήδη εν τοις πράγμασι η ΠΑΕ Παναιτωλικός επιβεβαίωσε την παράνομη ενέργεια των στελεχών της, απολύοντας τους

Δια ταύτα και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

Σας προσκαλούμε όπως άμεσα, σήμερα, εκκινήσετε τις επιβεβλημένες σε σας διαδικαστικές πράξεις για την έναρξη και την ολοκλήρωση έρευνας αυτής της υποθέσεως και την έκδοση αμετακλήτου αποφάσεως μέχρι την ημέρα επικυρώσεως των play out της Super League.

Αλλως σας δηλούμε ότι θα προχωρήσουμε εναντίον οποιουδήποτε υπεύθυνου στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες ενώπιον των αθλητικών, ποινικών, πολιτικών Δικαστηρίων.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση 26 & 27 Μαρτίου

 

 

 

 

Σε απευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΝΕΑΠΟΛΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics