Breaking News
24 Μαρτίου 2022

Ο Ηρόδοτος των 20 βαθμών υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (27/03, 13:45) τη Ρόδο που έχει τρεις περισσότερους (23) και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.


Άκρως καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία κι ευελπιστεί ότι ο φίλαθλος κόσμος θα γίνει ο δωδέκατος παίκτης της.

Το κάλεσμα του Ηροδότου αναφέρει σχετικά:

«Την Κυριακή ο Ηρόδοτος υποδέχεται την ομάδα της Ρόδου στις 13:45 (26η αγωνιστική) και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, στο πλαίσιο της προσπάθειας που λαμβάνει χώρα, για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ 2!


Τώρα που η πληρότητα επανήλθε στο 100% το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού ΠΡΕΠΕΙ να είναι “καμίνι”, πάντα σε αθλητικά και μόνο πλαίσια.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να συσπειρωθούμε για να φτάσουμε στο στόχο. Απομένουν εννέα τελικοί και ο Ηρόδοτος σε χρειάζεται δίπλα του, να τον στηρίξεις έμπρακτα με τη φωνή και το χειροκρότημά σου!

ΓΙΝΕ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ! Ο κόσμος του Ηροδότου δεν έλειψε ποτέ από δίπλα του, ας μην λείψει ούτε τώρα! Βροντερό παρών στην Αλικαρνασσό!»
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 24/03

 

 

 

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του Απόλλωνα Σμύρνης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics