Breaking News
18 Μαρτίου 2016

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας, με τη δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να είναι και πάλι αρκετή.

Σιτι-Γιουνάιτεντ, Ρεάλ-Σεβίλλη, Ρόμα-Ίντερ, Τορίνο-Γιουβέντους αποτελούν τα... καλά ματς της αγωνιστικής.

Ας δούμε όμως αναλυτικά.

http://www.sdna.gr/vathmologies

Γουαρδιόλα: θα παίρνει στη Σίτι όσα Μουρίνιο και Κόντε μαζί!

Premier League

Η Λέστερ θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την Τότεναμ, κάτι που για να καταφέρει θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, την ώρα που τα «σπιρούνια» υποδέχονται την Μπόρνμουθ.

Η Άρσεναλ θα ψάξει την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στην Έβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ» ενώ η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται στην τελευταία προνομιούχο θέση και στο +2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούνται στο «Έτιχαντ» από τη Σίτι, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κι η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Σαουθάμπτον.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Premier League.

Bundesliga

Δίχως το «μεγάλο» ματς διεξάγεται η 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα (18/3) με το ματς της Σάλκε με την Γκλάντμπαχ, στην έδρα της πρώτης, αποτέλεσμα το οποίο θα κρίνει την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League. Τα «πουλάρια» είναι έναν βαθμό μπροστά από τους «βασιλικούς μπλε» και θέλουν να παραμείνουν εκεί, ώστε να έχουν το προβάδισμα για την είσοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ματς, λίγες μέρες μετά την τεράστια πρόκριση στους «8» του Champions League επί της Γιουβέντους, στην παράταση με σκορ 4-2 (2-2 κ.α.), η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από την Κολωνία ενώ η Ντόρτμουντ από την Άουγκσμπουργκ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Bundesliga.

Serie A

Τοπικό ντέρμπι και σημαντικά ματς διαθέτει το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Serie A.

Αρχικά, η Γιουβέντους, λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στην παράταση με σκορ 4-2 (2-2 κ.α.), αντιμετωπίζει την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης, στην έδρα της τελευταίας, με στόχο να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» από την άλλη φιλοξενούν την Τζένοα κι επιθυμούν να παραμείνουν στο κατώφλι της «Γηραιάς Κυρίας».

Με τη σειρά της η Ρόμα θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα στα εννέα ματς, πιέζοντας παράλληλα για τη δεύτερη θέση, υποδεχόμενη την Ίντερ στο «Ολίμπικο».

Τέλος, η Φιορεντίνα φιλοξενείται από τη Φροζινόνε ενώ η Μίλαν, που θα ρίξει τις τελευταίες της ζαριές για μία θέση στην Ευρώπη, υποδέχεται την «πληγωμένη» Λάτσιο, η οποία αποκλείστηκε από το Europa League με το οδυνηρό 3-0 από τη Σπάρτα Πράγας, στη Ρώμη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Serie A.

http://www.sdna.gr/vathmologies

Primera Division

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη το πιο δυνατό ματς της 30ης αγωνιστικής της Primera Division.

Οι «μερένχες» βρίσκονται πολύ πίσω από την πρώτη θέση, ωστόσο κυνηγούν τη συμπολίτισσα, Ατλέτικο, η οποία είναι στο +4. Για να παραμείνουν στο κυνήγι, θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι χθες (17/3) έκαναν ό,τι ήθελαν τη Βασιλεία (3-0) και πέρασαν στους «8» του Europa League.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

 Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Primera Division. 

http://www.sdna.gr/vathmologies

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics