Breaking News
27 Μαΐου 2022

Ρυθμική Γυμναστική: Στο World Challenge Cup ρυθμικής του Πορτιμάο το διεθνές ντεμπούτο της Δερβίση

 

Πανέτοιμη για τη Πρεμιέρα της σε διεθνή διοργάνωση είναι η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Μαρία Δερβίση, η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ (World Challenge Cup) του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Μαζί με την Ελληνίδα εκπρόσωπο, στην πορτογαλική πόλη έχουν ταξιδέψει η προπονήτριά της Κυβέλη Χατζηβασιλειάδου και η διεθνής κριτής Χρύσα Γεωργακάκη.

Η Δερβίση, όπως και όλες οι αθλήτριες, θα αγωνιστεί την Παρασκευή (27/05) και το Σάββατο (28/05) στον προκριματικό, βάσει του οποίου θα καθοριστεί η τελική κατάταξη του σύνθετου ατομικού, αλλά και οι οκτώ φιναλίστ που θα προκριθούν σε καθέναν από τους τελικούς οργάνων της Κυριακής (29/05).
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Στους τελικούς του ΝΒΑ το Γκόλντεν Στέιτ

 

 

 

 

Ρολάν Γκαρός: Άντεξε στην πίεση και προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics