Breaking News
09 Ιουλίου 2022

Εξαιρετική στην Κολομβία η Μηλάκη



Η Αργυρώ Μηλάκη είχε εξαιρετική παρουσία στο Nations Cup της Κολομβίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/07).
KTEO Κρήτης
Η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια του Ατλα συμμετείχε στον τελικό του αγώνα αποκλεισμού (elimination race), καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Ο αγώνας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός με τη Μηλάκη να κοντράρεται με δυνατά ονόματα του χώρου, μένοντας για λεπτομέρειες εκτός πεντάδας. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η χρυσή ολυμπιονίκης του Όμνιουμ, Τζένιφερ Βαλέντε (ΗΠΑ), με δεύτερη τη Λετίτσια Πατερνόστερ (Ιταλία) και 3η τη Γέρελι Ασεβέδο Μεντόζα (Μεξικό). Η Μηλάκη αγωνίζεται και στις 03:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή στον τελικό του Ομνιουμ.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές εκτός τελικού στον αγώνα χιλιομέτρου (1km TT) έμειναν Σωτήρης Μπρέτας και Χρήστος Βολικάκης. Ο πρώτος τερμάτισε στην 13η θέση και ο δεύτερος στην 18η στον προκριματικό.

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Όλα τα ζώδια 08/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics