Breaking News
14 Ιουλίου 2022

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητριών του Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus All Star Cheer Open 2022.

Οι αθλήτριες της Στέλλας Μελαμπιανάκη στην πρώτη συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση, κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

‘’Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις. Η ομάδα μας είναι λίγων μηνών αλλά έχει π[πολύ ταλέντο. Τέσσερις αθλήτριες έχουν περισσότερη εμπειρία λόγω της ενασχόλησης της με την ρυθμική γυμναστική αλλά οι άλλες εννέα ασχολούνται με το Cheerleading τρεισήμισι μήνες ’’ δήλωσε στο ekriti.gr η νεαρή προπονήτρια.


Ο Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης κατέκτησε χρυσά μετάλλια

-στο ντουέτο senior με τις Συκιωτάκη Κωνσταντίνα και Αγγουριδάκη Ελένη καθώς και


Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης
-στην κατηγορία Junior 13-14 ετών με τις Κοροπούλη Πολυξένη και Σκανδαλάκη Μαρίλια ενώ


Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης
- το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό της κατηγορίας Junior

 Γ.Σ. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης
Το Cheerleading είναι Ολυμπιακό άθλημα

Το Cheerleading παρουσιάζει μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα μετά και την ένταξη του στα Ολυμπιακά αθλήματα:

‘’Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα. Ο σύλλογος μας εχει περίπου 40 κορίτσια που ασχολούνται με το Cheerleading. Σίγουρα αυτές οι επιτυχίες που κάναμε θα βοηθήσουν στην καλύτερη ανάπτυξη του’’ τόνισε η κ.Μελαμπιανάκη
ekriti.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Μεταγραφικός πυρετός στον Ηρόδοτο

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics