Breaking News
26 Αυγούστου 2022

Μία ακόμα περήφανη στιγμή για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση στα άτομα με αναπηρίες, άλλη μία μέρα χαράς, που απηχεί γενικά στο άθλημα, όπως και σε ολόκληρο το Παραολυμπιακό κίνημα της χώρας:

Ο Γιώργος Μουχθής και η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά είναι μέσα στη λίστα των προκρίσεων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2022. Ο 28άχρονος αθλητής του ΠΑΣΚΑ θ’ αγωνιστεί στην κλάση 6 των ορθίων. Η 16άχρονη αθλήτρια του ίδιου σωματείου θα είναι στην κλάση 1 των αθλητριών με αμαξίδιο. Με βάση τους παγκόσμιους πίνακες αξιολόγησης του Αυγούστου η Μπουρνιά είχε εξασφαλίσει πρώτη την πρόκριση. Την Πέμπτη 25/08 ήρθε η ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας και για την κατανομή των προσκλήσεων κι εκεί υπήρχε και το όνομα του Μουχθή επίσης δικαιωματικά αφού έχει επίσης υψηλή θέση στο rankinglist. Πρώτη φορά στο ParaTTθα έχει η Ελλάδα δύο αθλητές στο ίδιο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ πρώτη φορά τα δύο παιδιά θα ζήσουν αυτή τη μεγάλη τιμή. Η κορυφαία διοργάνωση θα γίνει από τις 6 έως τις 12 Νοεμβρίου στη Γρανάδα της Ισπανίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 25/08

 

 

 

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ στη παρουσίαση της νέας φανέλας, έκανε ο Κώστας Γιαννούλης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics