Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2022

Νιόπλιας: «Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι»

Για το προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς και τις αργοπορημένες μεταγραφές μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.
Ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που δεν “παράτησαν” το ματς και κυνήγησαν την ισοφάριση μέχρι το φινάλε, αλλά στάθηκε και στα “κακώς κείμενα” στην ομάδα του.

Ο Νίκος Νιόπλιας είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Cosmote TV:

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου, έπαιξαν το παιχνίδι μέχρι τέλους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που προηγήθηκε κιόλας. Το θέμα είναι ότι μετράει ο βαθμός, έχω πει ότι σιγά – σίγα θα γίνουμε καλή ομάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση με αυτά τα θέματα. Τους παίκτες που ήρθαν χωρίς προετοιμασία ή τους τραυματίες.

Είμαι στεναχωρημένος που αργήσαμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να βάζουμε παίκτες που πήραμε πρόσφατα να παίζουν σε ματς δυναμικότητας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και με πειράζει το ότι δυο χρόνια που είμαι εδώ και μου συμβαίνει πρώτη φορά μα μην μπορώ να οργανώσω ένα γκρουπ παικτών. Όπως και να έχει, κρατάμε τον έναν βαθμό και προχωράμε.»

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:


«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα δύο ημίχρονα για να κλείσουμε το παιχνίδι, ο ΟΦΗ είχε τρεις ευκαιρίες και πίεσε.

Το παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ειδικά όταν έχεις τόσες ευκαιρίες για να κάνεις δεύτερο γκολ.»

Σε δηλώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ προχώρησε και ο Μάριος Τσαούσης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξέραμε το παιχνίδι του ΟΦΗ, περιορίσαμε τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας σε ικανοποιητικό βαθμό. Είμαι λυπημένος καθώς θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι, δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση.

Είναι κρίμα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και δείχνει την αγάπη του. Το λιγότερο είναι να πηγαίνουμε στην κερκίδα και να πανηγυρίζουμε ή να λυπόμαστε μαζί του.

Νομίζω ότι ξεκινήσαμε με καλό τρόπο τη σεζόν, μας λείπουν πράγματα όπως το γκολ, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας, ήμασταν λίγο άτυχοι και πρέπει να προχωρήσουμε.»

 athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 18/09/2022 [vid]

 

 

 

 

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: 1-1 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics