Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2022

Διεθνής αγώνας άρσης βαρών με κρητική συμμετοχή

 

Εντονη ήταν η κρητική παρουσία σε διεθνή αγώνα άρσης βαρών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στη Βαλένθια.
KTEO Κρήτης
Στον αγώνα “Valencia Women Gran Prix” οι αθλήτριες αγωνίζονταν όλες μεταξύ τους ανεξαρτήτως κατηγορίας βάρους, αλλά κερδίζοντας βαθμούς βάσει της κοινώς αποδεκτής κλίμακας Sinclair, η οποία έχει δημιουργηθεί ακριβώς για να αξιολογεί μέσω μαθηματικού τύπου την επίδοση κάθε αθλητή ή αθλήτριας.
Στην ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα προπονητής ήταν ο Γιώργος Ταμπακάκης του Κύδωνα και συνοδός – μεταφραστής το μέλος της ομοσπονδίας άρσης βαρών και μόνιμος κάτοικος Χανίων, Γιάννης Γέροντας. Από κρητικής πλευράς συμμετείχαν οι Κατερίνα Γιαλαμαράκη (Κύδων) και Χρυσή Λιονή, Μαίρη Μονάχου (Αρκάδι Ρεθύμνου).
Η ελληνική ομάδα θριάμβευσε τόσο στο ομαδικό (1η θέση), όσο και σε επίπεδο καλύτερης αθλήτριας, βραβείο που κατέκτησε η Μαρία Καρδαρά (1η θέση με ρεκόρ αγώνων).

Αναλυτικά οι συμμετοχές και οι επιδόσεις σε αρασέ και επολέ ζετέ:

Καρδαρά Μαρία 90-105κ.
Λιονή Χρυσή 64-87κ.
Μπογά Άννα 67-80κ.
Μοναχού Μαίρη 65-78κ.
Γιαλαμαράκη Κατερίνα 46-64κ.
Στρούμπου Άννα 38-48κ.

Να σημειωθεί ότι η μετακίνηση των αθλητριών από την Αθήνα καλύφθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών, η διαμονή – διατροφή από τον τοπικό δήμο όπου φιλοξενήθηκε η διοργάνωση, ενόψει και μελλοντικών ανταλλαγών που θα γίνουν με Ισπανούς αθλητές, ενώ για το ταξίδι από τα Χανιά υπήρξε έκπτωση στα εισιτήρια από την ANEK Lines.

Σειρά έχουν οι προκριματικοί αγώνες και στη συνέχεια το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών και νέων, στις αρχές Νοεμβρίου.

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ είσαι ΕΣΥ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics