Breaking News
01 Νοεμβρίου 2022

Επισκέφτηκε την Opap Arena ο Μπούσης και συνεχάρη τον Μελισσανίδη


Ο Μιχάλης Μπούσης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην Opap Arena και, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνεχάρη τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για την κατασκευή του.

ΟΦΗ: Στην Opap Arena ο Μπούσης, συνεχάρη Μελισσανίδη


Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ επισκέφτηκε ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από τον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena και συνεχάρη τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» για την ολοκλήρωση του έργου.
«Συγχαρητήρια στον κ. Μελισσανίδη για το όμορφο γήπεδο. Θα είναι για πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ για αυτό το τεράστιο επίτευγμα», έγραψε χαρακτηριστικά.
sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 01/11/2022 [vid]

 

 

 

Άκαρπο για την «γαλανόλευκη» αποστολή αποδείχθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics