Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2022

Νίκη στην εκπνοή για τον Εργοτέλη επί της Ηλιούπολης


Με buzzer beater επικράτησε 70-69 στο κλειστό του Λίντο…

 Xάρις σε ένα τεράστιο σουτ ακριβώς με την εκπνοή και ενόσω βρισκόταν πίσω στο σκορ ο Εργοτέλης κατάφερε να λυγίσει την Ηλιούπολη με 70-69 στο Λίντο για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής πετυχαίνοντας με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο μια νίκη – ανάσα στη μάχη της παραμονής!

Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα μέχρι και την περασμένη εβδομάδα να μην αποτυπώνεται καθόλου στο παρκέ με τον Εργοτέλη να βάζει δύσκολα στους Αθηναίους διαρκώς μην επιτρέποντάς τους να ξεφύγουν ποτέ ουσιαστικά στον πίνακα του σκορ (20-14 στο 10′, 33-38 στο 20′).

Μάλιστα, όντας αρκετά καλύτερος στην 3η περίοδο και προφυλάσσοντας την άμυνά του με 12 μόλις πόντους παθητικό σ’ αυτό το διάστημα ο σύλλογος του Ηρακλείου κάλυψε επάξια το -5 του ημιχρόνου ισοφαρίζοντας σε 50-50 με την λήξη του εν λόγω δεκαλέπτου «φωνάζοντας» πως δεν πάει πουθενά μέχρι και το τέλος…

Στην 4η και τελευταία περίοδο, το ντέρμπι συνέχισε να κρατάει καλά σε κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ, με τις άμυνες κυρίως να ντύνονται για ακόμα μια φορά πρωταγωνίστριες. Η Ηλιούπολη μάλιστα είχε αποκτήσει βραχεία κεφαλή με 60-61 μέχρι και το 35′, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε καταφέρει να ξεφύγει από τους οικοδεσπότες! Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα μάλιστα, με την Ηλιούπολη να επιστρέφει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα από το 66-64 του 38′ σε 66-68 46” πριν τη λήξη χάρις σε ένα εύστοχο ζευγάρι βολών -με τους Κρητικούς μάλιστα να αστοχούν στη δική τους επίθεση στον αντίποδα δις.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης όμως, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ για δύο βολές με 10 δευτερόλεπτα στο ρολόι έχοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ματς. Ωστόσο, αστοχώντας στη μια εξ αυτών δεν τα κατάφεραν με την κατοχή πια να περνάει στα χέρια των νεοφώτιστων (67-68 με 10” στο ρολόι)… Στη συνέχεια όμως, και αφού οι Αθηναίοι αστόχησαν σε μια από τις δύο καινούριες βολές τους, ο Εργοτέλης με ένα τρίποντο – μαχαιριά ακριβώς με την εκπνοή έκανε το 70-69 και έφτασε σε μια τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στην… καυτή Ηλιούπολη!

 Τα δεκάλεπτα: 20-14, 33-38, 50-50, 70-69.

Πηγή: basketblogl.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 11 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Θετική αρχή της Τόλιου με τη Ρέους στη φετινή ισπανική λίγκα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics