Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2022

Επιτυχημένο το 2ο Winter Circuit Tournament


Beach Volley | 12 Δεκεμβρίου 2022, 18:33

Άκρως επιτυχημένο (και) το το 2ο Winter Circuit Tournament 2022-2023, το οποίο είναι και το τελευταίο τουρνουά για το τρέχον έτος (2022).
KTEO Κρήτης
Σύμφωνα με τους διοργανωτές (Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων) το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, με όλες τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, σε δύσκολες συνθήκες.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανδρών και γυναικών ήταν εντυπωσιακοί κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, που γέμισαν τις κερκίδες στο γήπεδο, στην παραλία Αγίων Αποστόλων.

Στους άνδρες, στην Golden κατηγορία, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Χρήστου Χριστοδουλάκη / Μπάμπη Λίτου που επικράτησαν στον τελικό των Νεκτάριου Γεωργακόπουλου / Νίκου Βρεττού με 2-0 σετ.

Estrella

Στον τελικό γυναικών, Golden κατηγορία, το χρυσό μετάλλιο “πήγε” στην ομάδα των Κωνσταντίνα Γκουγκουλή / Ασπασία Ρηγάκου, οι οποίες νίκησαν το δίδυμο Αλεξάνδρα Κούβαρη / Κατερίνα Βιγλάκη με 2-0 σετ.

Στους άνδρες, στην Silver κατηγορία, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Άγγελου Τάπου / Κωνσταντίνου Χειλαδάκη που επικράτησαν στον τελικό των Κοροβέση / Μαρινάκη από το Ρέθυμνο με 2-1 σετ.

Τέλος στον τελικό γυναικών, Silver κατηγορία, το χρυσό μετάλλιο πήγε στα κορίτσια Μανιά / Δημητράκη που νίκησαν στον τελικό τις Βαρσάμη / Ψυλλάκη με 2-1 σετ.
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 12/12/2022 [vid]

 

 

 

 

Mε απόλυτη επιτυχία έγιναν οι 74οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics