Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2022

Volley League: Κάλεσμα του ΟΦΗ στον κόσμο για το ματς με Ολυμπιακό

 

ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΕΙ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/12-18:00) τον Ολυμπιακό σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής περιόδου στη Volley League και η διοίκηση με ανάρτηση κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο “παλατάκι” του ΒΑΚ.

Η σχετική ανακοίνωση

ΟΦΗ-Ολυμπιακός, το Σάββατο 17/12 στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Πάρε και εσύ θέση στις εξέδρες, για να παρακολουθήσεις, αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει και τιμώνται 10 ευρώ.

Η διάθεση τους γίνεται απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, Καμίνια), ενώ θα διατίθενται και δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε αθλητές και γονείς των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και στα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους.

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Πάμε ΟΦΗ, πάμε βόλει!

Η ομάδα, μας χρειάζεται!

Εkriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων της ΕΟΕ βραβεύει τους αθλητές – γονείς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics