Breaking News
10 Μαρτίου 2023

Πρωταθλήτρια Ευρώπης και πάλι η Άννα Κορακάκη!

 

Στην κορυφή της Ευρώπη ανέβηκε για μία ακόμα φορά η Άννα Κορακάκη η οποία ήταν η νικήτρια στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών που διεξάγεται στο Ταλίν.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά την τεράστια κλάση της και από την αρχή πήρε κεφάλι στον τελικό δίχως να το χάσει ποτέ.

Η Κορακάκη έφτασε στη μάχη του χρυσού με την Γαλλίδα Καλίμ Γεντρζεγέφσκι. Εκεί είχαμε συγκλονιστική μάχη ανάμεσα στις δύο αθλήτριες με την Ελληνίδα να επικρατεί 16-14.

Στον τελικό για πρώτη φορά είχαμε διπλή ελληνική συμμετοχή με την Χριστίνα Μόσχη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση.

Μάλιστα, η 21χρονη με αυτή την εμφάνισή της εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα ζώδια 10/02

 

 

 

 

ΣΤΙς 11 Μαρτίου και ώρα 18:30 θα διενεργηθεί η κλήρωση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics