Breaking News
15 Απριλίου 2023

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο Ολυμπιακός κοντά σε συμφωνία με τον Γκατούζο! Οι λεπτομέρειες για το deal και το ταξίδι στην Ελλάδα



Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα 100%. Όμως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, υπάρχει συμφωνία σε βασικές αρχές.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την αποκλειστική αναφορά του sportime.gr από τις 3 Απριλίου. Οπότε και για πρώτη φορά από ΜΜΕ τονίστηκε πως ο Τζενάρο Γκατούζο δεν περνά απαρατήρητος από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρθελίνο ήταν η μεγάλη καψούρα του κλαμπ αλλά τόσο ο Ιταλός τεχνικός όσο και ο Ισπανός Πέπε Μπορδαλάς δεν περνούσαν απαρατήρητοι.

Και οι 3 προπονητές βρίσκονταν σε μια… μόνιμη λίστα που είχε καταρτιστεί. Λίστα που υπήρχε στην περίπτωση που η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έβγαινε στην αγορά για τεχνικό το καλοκαίρι.

Τελικά χρειάστηκε να βγει από τις αρχές του Απρίλη. Όταν και μπήκε τέλος στη συνεργασία με τον Μίτσελ. Από τότε, βασικά καιρό πριν ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν περίπτωση που δεν περνούσε απαρατήρητη.

 Ο 45χρονος τεχνικός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αρέσουν στον Ολυμπιακό. Και οι εξελίξεις είναι σημαντικές, το θέμα τρέχει για τα καλά.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γκατούζο. Σε τέτοια deals φυσικά υπάρχουν και αρκετές λεπτομέρειες. Όμως έχει γίνει αρκετή δουλειά που δείχνει πως η κατεύθυνση που κινούνται οι δύο πλευρές είναι για οριστική συμφωνία.

Τόσο στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου όσο και στα χρήματα που θα λάβει ο Γκατούζο.

Μάλιστα, δε θα πρέπει να αποκλειστεί, συντομότερα από ότι θεωρούν οι περισσότεροι, ο Ιταλός προπονητής να βρεθεί και στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με τον Γκατούζο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία οι κύριοι λόγοι που στον Ολυμπιακό προκρίνουν τη λύση Γκατούζο είναι δύο.

Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του και οι παραστάσεις του.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Γκατούζο θα βάλει σε μια τάξη τα αποδυτήρια, όποιο και αν είναι το ρόστερ την επόμενη σεζόν. Και θα μπορέσει να κουμαντάρει όποιους παίκτες και αν έχει στη διάθεσή του. Για να μην επαναληφθούν ζητήματα όπως αυτό με τον Χάμες φέτος.

Επίσης, σύμφωνα με τους fans του Γκατούζο εντός του κλαμπ, πρόκειται για έναν προπονητή που έχει σημαντικές παραστάσεις.

Εκτός δηλαδή ότι έπαιξε ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο, έχει καθίσει και σε πάγκους που ήταν φωτιά. Για 1,5 χρόνο στη Μίλαν, άλλο τόσο στη Νάπολι αλλά και στη Βαλένθια σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της.

Ο Γκατούζο μάλιστα δείχνει απόλυτα θετικός ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Από το καλοκαίρι φυσικά και αφού θα έχει φύγει η σεζόν.

Το γεγονός είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός ασχολείται μόνο με τον Γκατούζο. Αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία, είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συζητήσεις, ωστόσο, είναι σε καλό δρόμο και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.


sportime.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 15/04/2023 [vid]

 

 

 

 

O Τανγκ Τζινφά μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics