Breaking News
02 Ιουλίου 2023

 ΟΦΗ μεταγραφές: Πρόταση για την αγορά του Τοράλ, προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ


Ομάδα του εξωτερικού έχει καταθέσει πρόταση στον ΟΦΗ για την αγορά του Τζον Τοράλ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Πάρα πολύ πιθανό είναι ο Τζον Τοράλ να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δέχθηκαν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την αγορά του 28χρονου Ισπανού επιθετικού μέσου.

Μάλιστα, οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Τοράλ δεν θα δώσει το παρών τη Δευτέρα (3/7) στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ.

Ο Τοράλ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος από τη Μπέρμπιγχαμ. Έχει αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια με τον ΟΦΗ, ο οποίος πρόκειται να βγάλει κέρδος, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του Ισπανού.

Στην πρώτη προπόνηση δεν θα βρίσκεται ο Μπρους Καμάου, για τον οποίο υπάρχουν επίσης συζητήσεις για τη μετακίνησή του.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 02/07

 

 

 

 

 

Εγκαινιάστηκε το ψηλότερο τελεφερίκ στην Ευρώπη ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελβετία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics