Breaking News
21 Ιουλίου 2023

Mε ψυχή και γκολ στην εκπνοή η Εθνική Πόλο 15-14 τις ΗΠΑ! (vid)
Βαρδαλαχάκης Μανώλης

 

Απευθείας στα προημιτελικά η Εθνική πόλο Γυναικών
Το buzzer beater του Παπαναστασίου την έστειλε στους «8» του Παγκοσμίου
Σε ένα απίστευτο θρίλερ, η εθνική ομάδα πήρε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, επικρατώντας των ΗΠΑ 15-14 με γκολ στη λήξη του αγώνα από τον Παπαναστασίου!

Αν και έχανε με 5 γκολ διαφορά από τις ΗΠΑ μετά από ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, έκανε μία επική ανατροπή με ένα εντυπωσιακό 3-7 στο τέταρτο οκτάλεπτο και με 15-14 πάει στα προημιτελικά όπου θα περιμένει την Τρίτη την Κροατία ή την Ιαπωνία ή το Μαυροβούνιο.

Παρά την κακή μας εμφάνιση για 3 οκτάλεπτα και το ότι οι Ιρβινγκ και Ντάουμπ έκαναν ότι ήθελαν επιθετικά, τα παιδιά του Θ. Βλάχου έκαναν τα πάντα τέλεια στο τελευταίο οκτάλεπτο και αφού ροκάνισαν λίγο την διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου, ολοκλήρωσαν μία τεράστια ανατροπή.

 neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics