Breaking News
27 Αυγούστου 2023

ΠΟΑ: Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του ο Τάσος Νάτος


Ο Τάσος Νάτος είναι ένα παιδί του ΠΟΑ, ένα ταλέντο που αναδείχθηκε στο Ατσαλένιο και μέσα από πολύ δουλειά, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πίστη και υπομονή, έχει καταφέρει πλέον να θεωρείται ένα από τα βασικότατα στελέχη ενόψει Γ' Εθνικής.

Αυτό το επιβεβαίωσε και στο Super Cup της ΕΠΣΗ, όπου αναδείχθηκε MVP χάρη στο μεστό και ποιοτικό του παιχνίδι, τα αμέτρητα χιλιόμετρα που διένυσε στο γήπεδο και την μαχητικότητά του. Μπορεί ο Νάτος να μην σκόραρε ή να μην έκρινε με κάποια ενέργειά του τον πρώτο τίτλο της σεζόν, όμως η συνολική του παρουσία ήταν αυτή που του έδωσε τη διάκριση του MVP.

Μάλιστα μόλις ανακοινώθηκε ο τίτλος του MVP για τον Τάσο Νάτο, οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν και χάρηκαν και εκείνοι μαζί του!
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 26/08/2023

 

 

 

 

Αστέρας - ΟΦΗ 3-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics