Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2023

Γ' Εθνική: Τελευταία φιλικά πριν την σέντρα


Τις τελευταίες τους φιλικές αναμετρήσεις δίνουν σήμερα οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής μια εβδομάδα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΟΑ στις 18:00 υποδέχεται τον ΑΟΤ στο Ατσαλένιο, σε ένα τελευταίο τεστ για το συγκρότημα του Κώστα Φραντζέσκου λίγο πριν την σέντρα.

Στον Άγιο Νικόλαο ταξιδεύει ο Αλμυρός ο οποίος θα παίξει κόντρα στον ΑΟΑΝ. οι «οράνιε» έζχουν δείξει μια αρκετή καλά εικόνα στα φιλικά με τον Μανόλη Σουτζή να θέλει να δει τους ποδσφαιριστές του στο τελευταίο παιχνίδι.

Από την άλλη, ακόμα μια καλή εικόνα έχει δείξει και ο ΑΟΑΝ ο οποίος θα μπει στο γήπεδο λίγο πριν τα επίσημα έτσι ώστε να βγούν τα τελευταία συμπεράσματα.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Στα Δωδεκάνησα θα ταξιδέψει η Aegean Regatta 2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics