Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2023

Η 3η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τένις Κωφών Ανδρών - Γυναικών και πρώτη των Νέων-Νεανίδων (23-29 Σεπτεμβρίου),

που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel, άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς, για τη χώρα μας. Η Βασιλική Καλογεροπούλου μπήκε δυναμικά στη διοργάνωση, επιβεβαίωσε τη φήμη του φαβορί, επικράτησε άνετα, της φιναλίστ του ΑΟ, Βρετανής Φοίβη Σάτερς με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Γιάννη Ιωαννίδη, μετά τη νίκη της μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την πρεμιέρα και τους κινδύνους, που κρύβουν: «Για το σημερινό μου αγώνα, ήξερα ότι είχα να αντιμετωπίσω μια έμπειρη αθλήτρια από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ήταν φιναλίστ στο ΑΟ. Παρόλο αυτά, ένιωθα πολύ καλά πριν μπω στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα.

 Έτσι λοιπόν και έγινε, ήμουν η κυρίαρχος του παιχνιδιού και κατάφερα να κλείσω το πρώτο σετ 6/2 υπέρ μου. Στο 2ο σετ, δεν άρχισα καλά, αλλά κατάφερα και έκανα ανατροπή από 0/2 σε 4/2. Δυσκολεύτηκα να κλείσω το σετ εξαιτίας του άγχους μου, αλλά τα κατάφερα και από 4/4 τελικά ήρθε η επικράτηση μου με 6/4. Είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνιση μου και περήφανη που κατάφερα και προκρίθηκα στις καλύτερες 8 παίκτριες του κόσμου. Κοιτάω τώρα τον επόμενο μου αγώνα και παραμένω συγκεντρωμένη

ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Δήμητρα Γναφάκη πραγματοποίησε φέτος τη σταθερότερη χρονιά της καριέρας της

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics