Breaking News
03 Νοεμβρίου 2023

Pole position και στη Βραζιλία ο Φερστάπεν!



Ο Mαξ Φερστάπεν ήταν και στην πίστα του Ιντερλάγκος ο ταχύτερος παίρνοντας την pole position του grand prix της Βραζιλίας στις δοκιμές που διεκόπησαν λόγω βροχής

Pole position και στη Βραζιλία ο Φερστάπεν!
Καμιά έκπληξη δεν επεφύλασσαν οι κατακτήριες δοκιμές του GP της Βραζιλίας.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ταχύτερος με τη διαδικασία να διακόπτεται στον τρίτο γύρο λόγω καταιγίδας και ενώ έμεναν πέντε λεπτά μέχρι το φινάλε της.

Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Μπιέλ
Παρόλα αυτά ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την pole position (31η καριέρας και 11η φετινή) και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση τον αγώνα της Κυριακής.

Δίπλα του στη 2η θέση και στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχει τον Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari και τρίτος ήταν ο Λανς Στρολ με την Aston Martin.

Το GP Σάο Πάουλο είναι το τελευταίο 3ήμερο της F1 που περιλαμβάνει αγώνα σπριντ και για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν νέες δοκιμές το Σάββατο.

zougla.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία για την κολυμβήτρια του Ωρίωνα Ειρήνη Ψαρουδάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics